Selecteer een pagina

Diensten

Nieuw dak

Wilt u een nieuw rieten dak voor uw woning? Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van rieten daken, zowel voor nieuwbouwwoningen als voor bestaande woningen. De kracht van riet is dat het een natuurproduct is. Het heeft bepaalde eigenschappen die het product tot een luxe vorm van dakbedekking maken. Een rieten dak geeft sfeer, heeft een moderne uitstraling en zorgt er voor dat een woning prachtig in zijn natuurlijke omgeving past. 

Wij zorgen bij het realiseren van een rieten dak altijd voor een goede isolatie. Bij nieuw werk is de investering voor het aanvullend isoleren gemiddeld gauw terugverdiend.

Renovatie

Een rieten dak is een dak van hoge kwaliteit. Wij voeren complete renovaties uit. Waar nodig vervangen we (delen van) de kapconstructie. Heeft uw woning nog een open constructie? Wilt u de brandveiligheid en isolatiewaarde verbeteren? Dan brengen we speciale onderconstructie aan met een dampdichte folie. Een goede investering in een energiezuinig en comfortabel huis! Na renovatie van uw dak heeft de woning meer allure dan ooit!

Onderhoud

Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt, houden we uw dak in goede conditie. We maken het riet schoon en verwijderen mossen en algen. Ongelijke plekken vullen we op met nieuw riet, zodat het dak weer vlak is. We kunnen uw dak bespuiten met een mos- en algwerend middel. Zo behoudt het dak de echte rietkleur. Uw dak blijft in topconditie en u heeft er geen omkijken naar!

Ook voor klein werk zoals het repareren van een vogelgat kunt u ons gerust bellen.